Роденденска акција!

23 години успешното работење го прославуваме со голем роденденски попуст во салони за мебел Гир-риг! 20% попуст на дневни, детски спални соби! Изберете дневна соба со роденденски попуст од само 8.880 денари, гарнитури од 19.900 денари, […]

“Sleep Shop” – “Гир-риг” Битола

Следејќи ги светските трендови како и потребите на современиот свет, во рамките на своите простории, салон за мебел Гирриг од Битола го прошири своето поле на делување со специјализирана продавница за системи за […]

Програма за поттик на развојот на квалитетната услуга во туризмот

Туризмот претставува една од најзанчајните развојни потенцијали за Охридско – Струшкиот регион. Природните убавини и културно – историското наследство се основа за развој на еден современ и квалитетен туризам. За […]

Mебел на рати!

Салоните за мебел “Гир-риг” во соработка со “НЛБ Банка” Ви овозможуваат да дојдете до посакуваното парче мебел на полесен начин. Опремете го Вашиот дом или деловна просторија со квалитетен, современ […]

НАСКОРО! Слип шоп Струга!

НАСКОРО! Многу подароци, изненадувања и попусти по повод отворање на првиот “Sleep Shop” или специјализирана продавница за системи за спиење во Струга. Во нашата продавница која се отвора во соработка […]

Акција на столици

Салоните за мебел “Гир-риг” во Охрид, Битола и Кичево спроведуваат усте една акција! 30% намалени цени на италијански столици изработени од масивно дрво во различни бои и модели. Побрзајте производите […]

Промоција! Дневна соба AD042

НОВО од салони за мебел “Гир-риг”! Широкиот асортиман на дневни соби се надополнува со нова колекција дневни соби со врвен квалитет и EU потекло. Дневната соба AD042 е изработена од […]