sleep-shop-struga

НАСКОРО! Многу подароци, изненадувања и попусти по повод отворање на првиот “Sleep Shop” или специјализирана продавница за системи за спиење во Струга. Во нашата продавница која се отвора во соработка со добро познатиот бренд “Dream by Almak” ќе можете да најдете се што е потребно за Вашата современа и максимално удобна спална соба.

Меѓу асортиманот ќе се вбројуваат добропознатите душеци Dream, кои се веќе докажани на нашиот и европскиот пазар по својот висок квалитет, долг век на употреба, високи перформанси, вградени природни материјали и секако најниски цени на пазарот.

Boxspring системи за спиење. Време е класичниот кревет да се замени со некој од најновата колеција “Boxspring” лежаи – ексклузивни лежаи со цени достапни за сечиј џеб.  Лежаите се одликуваат со висок квалитет, природни материјали и загарантиран пријатен сон за време на спиењето. Изборот на истите ќе биде голем а секако и можноста за избор на бои и димензии.

Покрај тоа во асортиманот ќе се вбројуваат висококвалитетни постелнини, прекривки, јоргани, перници, топери, заштитници,налвлаки. Локацијата како и датумот на отворање ќе го објавиме НАСКОРО!