купувајте на рати

Салоните за мебел “Гир-риг” во соработка со “НЛБ Банка” Ви овозможуваат да дојдете до посакуваното парче мебел на полесен начин.

Опремете го Вашиот дом или деловна просторија со квалитетен, современ и функционален мебел по пристапни цени, добијте реален попуст и платете на рати.

TDF DK01 Girrig&NLB