ohrid struga bitola

Туризмот претставува една од најзанчајните развојни потенцијали за Охридско – Струшкиот регион. Природните убавини и културно – историското наследство се основа за развој на еден современ и квалитетен туризам.

За таа цел салони за мебел “Гир-риг” како општествено одговорна компанија изготви посебна програма со специјален попуст на висококвалитетен мебел, наменет за туристички апартмани, приватни станоиздавачи, мотели, хостели, хотели и слично.

Програма за развој на туризмот ver3

Повелете во нашите салони и изберете парче мебел што ќе се загарантира удобноста, функционалноста,  современоста и добијте посебен ПОПУСТ!

Ваш, Гир-риг