1200px-Birthday_candles

23 години успешното работење го прославуваме со голем роденденски попуст во салони за мебел Гир-риг!
20% попуст на дневни, детски спални соби!
Изберете дневна соба со роденденски попуст од само 8.880 денари, гарнитури од 19.900 денари, спални соби од 28.815 со вклучени душеци или за Вашите најмили направете детска од соништата!
Бидете дел од најпопуларниот салон за мебел за 2016 година, салони за мебел Гир риг

Погледнете го нашиот најнов флаер:

роденденски 1ва страна final

роденденски 2 ra strana final

роденденски 3 ta

роденденски4 та страна final2