girrig512

Продолжуваме со изненадувања!

Неделна акција во период од 03.02.2018 – 10.02.2018г. на новитетите за 2018година. Искористете ги попустите и опремете се со квалитетен мебел од салони за мебел “Гир-риг” во Охрид, Битола, Кичево и “Sleep Shop Струга”неделна акција феврѕари Ready