kicevo girrig
КРАТКА ИСТОРИЈА

Домот е она интимно катче на секој од нас во кое поминуваме голем дел од нашето секојдневие. Токму затоа треба да се обрне посебно внимание на естетиката и квалитетот на мебелот кој го исполнува.

На улицата „Мирко Милески“ во Кичево, салонот за мебел „Гир Риг“ во 2013 година отвори салон на над 1.000 м2 каде граѓаните на Кичево, но и околината можат да го најдат вистинското парче мебел за нивните домови и деловни простории.
За нашите ценети потрошувачи обезбедивме бесплатен превоз и монтажа на територијата на целата држава. Секогаш Ви нудиме и посебни можности и погодности при купувањето на мебел.

– Нашата интенција е секогаш да бидеме што е можно поблиску до купувачите и адекватно да одговориме на нивните желби и потреби за квалитетен мебел по пристапни цени во своите домови.

Време е да не посетите и да одберете нешто убаво.

Ваш „Гир Риг“

  • тел: +389 (0) 45 257-575
  • kicevo@girrig.com.mk