7
КРАТКА ИСТОРИЈА

Понудата на квалитетен мебел во Битола е збогатена со уште еден нов салон, втор по ред на реномираната компанија за продажба на мебел „Гир Риг“ од Охрид.

Салонот беше отворен во 2009. година, а компанијата за многу кратко време беше препознаена како сериозен партнер. Во 2011. година „Гир Риг“ беше прогласен за најпопуларен салон за мебел на територијата на Битола. Компанијата денес поседува модерен салон на преку 500 м2, кој во блиска иднина ќе се прошири на најмалку уште толку.

Салонот во Битола се наметна кај потрошувачите со врвниот избор на производите, квалитетот и секако можностите кои ги нуди компанијата.

„Гир Риг“ нуди многу поволности при купувањето и секако бесплатна достава и монтажа за своите потрошувачи.

Лоциран е во населбата Довлеџик на патот за Пелистер.

Повелете посетете не.

Ваш „Гир Риг“

  • +389 (0) 47 223-038
  • bitola@girrig.com.mk