Следејќи ги светските трендови како и потребите на современиот свет, салони за мебел Гирриг го проширија своето поле на делување со прва специјализирана продавница за системи за спиење или т.н Слип Шоп Струга.

sleep shop struga

Во нашата продавница, која се наоѓа на ул. Димче Ковачески бр. 30 Струга или во близина на градскиот пазар можете на најдете се што ви е потребно за Вашата спална соба односно висококвалитетни душеци од програмата “dream by Almak”, постелнини, јоргани, перници и слично.