Асортиман

Тука можете да ги погледнете производите на нашиот салон за мебел Гирриг 

Гарнитури за седење

Аголна Гарнитура ФЕ01 -10%

37 954 ден.

34 159 ден.

ТДФ БЕ23 -10%

41 926 ден.

37 733 ден.

Тросед ЛУ26 -10%

17 653 ден.

15 888 ден.

Лежаи Beds&Box системи за спиење

BOXSPRING SOHO -10%

140cm/200cm 160cm/200cm 180cm/200cm
34 335 ден 36 227 ден 38 395 ден
30 902 ден 32 604 ден 34 555 ден

BOXSPRING FIRENZA -10%

140cm/200cm 160cm/200cm 180cm/200cm
22 066 ден 23 985 ден 26 384 ден
20 962 ден 22 785 ден 25 064 ден

VEGAS -10%

140cm/200cm 160cm/200cm 180cm/200cm
18 095 ден 19 948 ден 21 801 ден
16 285 ден 17 953 ден 19 620 ден

Душеци

Душек NATURE SOFT GREEN

од 10 550 ден.

Душек FRESH AIR

од 6 560 ден.

Душек ROYAL DREAM

од 17 000 ден.

Спални соби

Кревет HEPI(200×160) -10%

9 780 ден.

8 802 ден.

Кревет HEPI(200×90) -10%

6 500 ден.

5 850 ден.

Спална соба MARTIN -10%

31 200 ден.

28 080 ден.

Трпезарии и маси

Маса STIL -10%

15 700 ден.

14 130 ден.

Клуб Маса SOFI -10%

4 150 ден.

3 735 ден.

Маса T-1 -10%

7 250 ден.

6 525 ден.

Кујни

Кујна BLOK 200 -10%

17 770 ден.

15 993 ден.

Кујна HEPI 140 -10%

12 700 ден.

11 430 ден.

Комоди

Комода HEPI 3K2F -10%

8 600 ден.

7 740 ден.

Комода ELZA 3F -10%

6 500 ден.

5 850 ден.

Комода ELZA K-3 -10%

5 250 ден.

4 725 ден.

Витрини

Витрина KLARA -10%

15 550 ден.

13 995 ден.

Витрина ETIDA -10%

16 660 ден.

14 994 ден.

Витрина MARBELO -10%

16 660 ден.

14 994 ден.

Претсобја

Претсобје HEPI -10%

15 550 ден.

13 995 ден.

Претсобје MARIJA -10%

11 110 ден.

9 999 ден.

Претсобје ATENA -10%

7 500 ден.

6 750 ден.

Плакари

Плакар ELZA K-2 -10%

6 660 ден.

5 994 ден.

Плакар KL-150 -10%

14 800 ден.

13 320 ден.

Плакар KL-200 -10%

23 500 ден.

21 150 ден.

Чевларници

Чевларник 120 -10%

4 700 ден.

4 230 ден.

Чевларник 160 -10%

6 500 ден.

5 850 ден.

Асортиман на JELA

Спални Соби KALLA

JELA Дневни Соби RADDA

Детски Програм KIKI

Кујни JELA

Претсобја MILLA