Тросед, Двосед и Фотелја БЕ23

Со механизам во тросед

41 926 денари -10%

37 733 денари

Боја: Достапно во сите бои

Димензии: Т:230cm  Д:160cm  Ф:80cm

Бесплатна достава и монтажа

За Производот