Гирриг Вработува

Нашиот тим постојано се зголемува со стручни, посветени и способни кадри кои се клуч на нашето успешно работење и сите наши достигнувања.

Активни Огласи

Оглас за инженер по архитектура и дизајн

Оглас за работници во производствен погон за мебел

Ве охрабруваме да поднесете ваша биографија.

Се што треба да направите е да ја пополнете формата подолу со вашите информации.