Комода ELZA 3F

6 500 денари -10%

5 850 денари

Боја: Корпус Сонома и Фронт Бела 

Материјал: 16mm иверка

Димензии: 120cm x 40cm x 73cm 

 

Бесплатна достава и монтажа

За Производот