Комода ELZA K-3

5 250 денари -10%

4 725 денари

Боја: Корпус Сонома и Фронт Бела 

Материјал: 16mm иверка

Димензии: 120cm x 40cm x 83cm 

 

Бесплатна достава и монтажа

За Производот