Контакт

Ви благодариме на довербата.

На оваа страница можете да го поставите вашето прашање.

Пополнете ја формата доколку имате прашање. Ќе ви вратиме најбрзо што можеме.

 

    Салон Охрид:

    Телефон: +389 4 23 13 85

    Салон Битола

    Телефон: +389 47 22 30 38