Спална соба MARTIN

31 200 денари -10%

28 080 денари

Боја: Сонома и Бела

Материјал: 16mm иверка

Димензии: 

Кревет: 200cm x 160cm

Плакар: 200cm x 60cm x 206cm 

Наткасна: 45cm x 45cm x 45cm

 

Бесплатна достава и монтажа

За Производот