Кујна BLOK 200

17 770 денари -10%

15 993 денари

Боја: Фронт Сонома, Корпус Бела и Бела со висок сјај

Материјал: 18mm иверка

Димензии: 200cm и горни и долни елементи

 

Бесплатна достава и монтажа

За Производот