Лежај BOXSPRING FIRENZA

140cm/200cm 160cm/200cm 180cm/200cm
22 066 ден 23 985 ден 26 384 ден
20 962 ден 22 785 ден 25 064 ден

Боја: Достапно во сите бои

Дел за спиење: 200cm x 160cm 

Бесплатна достава и монтажа

За Производот