Лежај BOXSPRING SOHO

140cm/200cm 160cm/200cm 180cm/200cm
34 335 ден 36 227 ден 38 395 ден
30 902 ден 32 604 ден 34 555 ден

Боја: Достапно во сите бои

Дел за спиење: 200cm x 160cm 

Бесплатна достава и монтажа

За Производот