Лежај VEGAS

140cm/200cm 160cm/200cm 180cm/200cm
18 095 ден 19 948 ден 21 801 ден
16 285 ден 17 953 ден 19 620 ден

Боја: Достапно во сите бои

Дел за спиење: 200cm x 160cm 

Бесплатна достава и монтажа

За Производот