роденденски попуст по повод

25 години

Драги потрошувачи,
нашата мисија сте вие

За нашиот јубилеен 25 роденден на салонот Гирриг, ви овозможуваме попусти на следните парчиња мебел.

Попустот трае од 23.09.2019 до 28.09.2019

Одберете убави елементи за секој дел од вашиот дом.

Аголна Гарнитура ТО49 -10%

18 990 ден.

17 091 ден.

Плакар ELZA K-3 -20%

10 200 ден.

8 160 ден.

Витрина BARBI -20%

13 000 ден.

10 400 ден.

Вашиот дом заслужува мебел изработен со стил

Детска Соба KIKI -20%

Продажба по елементи

Детска Соба PLAY -20%

Продажба по елементи

Витрина BARBI 01 -20%

11 100 ден.

8 800 ден.

Душек SILVER DREAM -20%

90cm/200cm 160cm/200cm
7 060 ден 10 800 ден
5 648 ден 8 640 ден

Тросед СО50 -10%

16 900 ден.

14 310 ден.

Секој производ во нашите салони е изработен со висок квалитет

Плакар ELZA K-2 -20%

6 600 ден.

5 328 ден.

Витрина TV HEPI 140 -20%

4 440 ден.

3 552 ден.

Маса T-1 -10%

7 250 ден.

5 800 ден.

Комода ELZA K-2 -20%

3 800 ден.

3 040 ден.

Маса Avangard -10%

Аголна Гарнитура КА51 -10%

19 900 ден.

17 910 ден.

Комода ELZA K-3 -20%

5 250 ден.

4 200 ден.

Маса ZX-2000 -10%

Аголна Гарнитура КА52 -10%

19 900 ден.

17 910 ден.

Специјална АКЦИЈА

-10%

Витрина SANDRA +
Клуб Маса HEPI120

9 470 ден.

7 576 ден.

Акцијата трае до 28.09.2019

[popup_anything id="1237"]

Ви благодариме на довербата. Салонот за мебел Гирриг е достапен за сите купувачи во Охрид и Битола.

Посетете не!

 

Салони

Охрид: 

Ул. 15 Корпус 105

Битола:

Населба Довлеџик

 

Телефони за контакт

Охрид: 046/231-385

Битола:  047/223-038