Агол АН28

Димензија: 320 х 180 х 100 х 90 см

*Моделот се изработува цел во една боја, нема опција за комбинација на основа, седечко место и перници во друга боја

*Моделот не се изработува со еко-кожа

*Аголот е универзален со опција за лева и десна гарнитура, односно на лице место има можност да се промени аголот

Бесплатна достава и монтажа