Агол КЕ33

Аголната гарнитура е фиксна

*Седечкиот простор на аголот е полнет со сунѓер и силикон

*Моделот се изработува цел само во една боја

*Моделот не се изработува со еко-кожа

 

Бесплатна достава и монтажа