Агол КИ31

Димензија: 300 х 200 х 100 х 90 см

*Моделот се изработува цел во една боја, има опција за комбинација само на украсни перници да бидат изработени во друга боја ( *трите мали пернички)

*Моделот не се изработува со еко-кожа

 

Бесплатна достава и монтажа