10%

Витрина Браво

29,430ден 26,487ден

Материјал: Иверка 18 мм

Витрината Браво може да се набави и одделно на елементи:

  • Браво Поп

Димензија 67 х 130 х 33 см

Боја – Орев/ Антрацит

Цена 6384 ден – 10% = 5746 ден

  • Браво ТВ комода

Димензија 137 х 57 х 40 см

Боја -Орев/ Антрацит

Цена 7533 ден – 10% = 6780 ден

  • Браво B1C

Димензија 53 х 190 х 33 см

Боја -Орев/ Антрацит

Цена 8736 ден – 10% = 7862 ден

  • Браво ВП (Полица)

Димензија 137 х 18 х 22 см

Боја -Орев/ Антрацит

Цена 1300 ден – 10% = 1170 ден

  • Браво Клуб Маса

Димензија 100 х 50 см

Боја -Орев/ Антрацит

Цена 5477 ден – 10% = 4929 ден

 

Бесплатна достава и монтажа