Канцелариска фотелја Дактило Ц804Д

4,810ден

Достапна боја– Црна
Наслон – анатомски облик, платно
Седиште – сунѓер, тапациран со декоративна ткаенина
Постоље – метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – тврда пластика
Носивост – 80кг.

Бесплатна достава и монтажа