Канцелариска фотелја 2302

7,000ден

Достапна боја: Црна Наслон – платно
Седиште – сунѓер тапациран со еко кожа
Постоље – метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – тврда пластика
Носивост – 100кг.

Бесплатна достава и монтажа