Канцелариска фотелја 6158

8,360ден

Достапна боја- Црна / Наслон – Сунѓер, тапациран со еко кожа
Седиште- Сунѓер, тапацирана еко кожа / Постоље – Метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – Пластика, тапациран сунѓер со еко кожа
Носивост – 120 кг

Бесплатна достава и монтажа