Канцелариска фотелја 8243

7,300ден

Достапна боја: Црна и Крем
Наслон – сунѓер тапациран со еко кожа
Седиште – сунѓер тапациран со еко кожа
Постоље – метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – хромирани рачки со сунѓер и еко кожа
Носивост – 120кг.

Бесплатна достава и монтажа