Канцелариска фотелја 9327

6,250ден

Достапна боја: Сива
Наслон – сунѓер тапациран со еко кожа
Седиште – сунѓер тапациран со еко кожа
Постоље – метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – квалитетна тврда пластика тапацирана со сунѓер и еко кожа
Носивост – 100кг.

Бесплатна достава и монтажа