Канцелариска фотелја 9343

8,070ден

Достапна боја: Црна
Наслон – сунѓер тапациран со еко кожа
Седиште – сунѓер тапациран со еко кожа
Постоље – метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – хромирани, тапацирани со сунѓер и еко кожа
Носивост – 100кг.

Бесплатна достава и монтажа