10%

Комода Лана 4К2Ф

17,289ден 15,552ден

Боја – кастело / бело со пори
Материјал – иверка – 25мм/18мм
Кант трака – blazic 22 х 1 см
Димензија – 200 х 41 х 87 см

Бесплатна достава и монтажа