Конференциска фотелја Ц114В

1,980ден

Достапна боја: Црна
Конструкција – хромирана
Наслон – сунѓер тапацирана со декоративна ткаенина
Седиште – сунѓер тапацирана со декоративна ткаенина
Носивост – 100кг.

Бесплатна достава и монтажа