10%

Плакар Хармо 1К

7,900ден 7,110ден

Боја: Кастело / Снежен храст / бела со дамар

Kант трака: 22х1 Иверка: 18мм

Димензии: 50  x 50  x 220 см

Бесплатна достава и монтажа