10%

Плакар Хармо 2КП

13,990ден 12,591ден

Боја: Кастело / Снежен храст / бела со дамар

Kант трака: 22 x 1 Иверка: 18 мм

Димензии: 100 x 50 x 220 см

Бесплатна достава и монтажа