10%

Плакар Хармо 3К

18,880ден 16,992ден

Боја: Кастело / Снежен храст / бела со дамар

Kант трака: 22х1 Иверка: 18мм

Димензии: 150  x 50  x 220 см

Бесплатна достава и монтажа