10%

Претсобје Глорија

22,060ден 19,854ден

ПЛАКАР ГЛОРИЈА

ДИМЕНЗИЈА: 54 (Ш) X 35 (Д) X 191 см (В)

ДЕЗЕН: ЗЛАТЕН ХРАСТ

ИВЕРКА: 16 мм

КАНТ ТРАКА: 22 X 1

 

ЕЛЕМЕНТ 1Ф1К ГЛОРИЈА

ДИМЕНЗИЈА: 54 (Ш) X 35  (Д) X 100 см (В)

ДЕЗЕН: ЗЛАТЕН ХРАСТ

ИВЕРКА: 16 мм

КАНТ ТРАКА: 22 X 1

 

КИПЕР 1К ГЛОРИЈА

ДИМЕНЗИЈА: 68  (Ш) X 35  (Д) X 52 см (В)

ДЕЗЕН: ЗЛАТЕН ХРАСТ

ИВЕРКА: 16 мм

КАНТ ТРАКА: 22 X 1

 

ОГЛЕДАЛО ГЛОРИЈА

ДИМЕНЗИЈА: 54  (Ш) X 81 см (В)

ДЕЗЕН: ЗЛАТЕН ХРАСТ 

ИВЕРКА: 16 мм

КАНТ ТРАКА: 22 X 1

 

ЗАКАЧАЛКА ГЛОРИЈА

ДИМЕНЗИЈА: 68  (Ш) X 22  (Д)X 135 см (В)

ДЕЗЕН: ЗЛАТЕН ХРАСТ

ИВЕРКА: 16 мм

КАНТ ТРАКА: 22 X 1

 

 

 

 

Бесплатна достава и монтажа