Фотелја Лорд

4,900ден

Боја – црна
Седиште – сунѓер тапациран со штоф
Постоље – метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – тврда пластика
Носивост – 100кг

Бесплатна достава и монтажа