Фотелја Медиум С

4,000ден

Боја – црна
Седиште – сунѓер тапациран со штоф
Постоље – метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – тврда пластика
Носивост – 120кг

Бесплатна достава и монтажа