Аголна Гарнитура АР11

Со механизам за пуштање и складиште

Димензии: 255 x 175 см

Боја: Моделот се изработува во една боја

*Моделот не се изработува со еко-кожа

*Постои опција аголната гарнитура да биде фиксна

 

Бесплатна достава и монтажа