Аголна Гарнитура ГО04

Со механизам за пуштање и складиште

Димензии: 280 x 175 см

Боја: Моделот се изработува само во една боја

*Нема опција за изработка со еко-кожа

*Постои опција аголната гарнитура да биде фиксна

Бесплатна достава и монтажа