Аголна Гарнитура МЕ03

Со механизам за пуштање

Димензии: 285 x 245 см

Боја: Моделот се изработува во комбинација на бои

*Нема опција за изработка со еко-кожа (освен на основата)

*Постои опција аголната гарнитура да биде фиксна

 

Бесплатна достава и монтажа