Душек Аполо

Состав:
– Џебни јадра 16 см
– Kovafoam пена
– Антиалергиски силиконизирани влакна
– Поликотон обвивка
– Високо квалитетна Cool Max навлака

Висина на душек:  22 см

 

Бесплатна достава и монтажа