Душек Nature Hard Yellow

Душекот Nature Hard Yellow е дел од Nature колекцијата составен од џебни јадра со 14 см висина, над џебните јадра има Bodycare Kovafoam ХР пена со голема еластично 30/40 и Bodycare Kovafoam ХР пена со помала еластичност но со поголема густина 35/35.

Комбинацијата на потврда и помека и поеластична ХР пена на душекот е наменета за лица кои имаат проблеми со р’бетот, и за лица кои сакаат да спијат на потврди душеци.

Nordic Design навлаката е специјална навлака направена за да не дозволува потење на телото во текот на спиењето.

Одличниот дизајн на душекот кој е комбинација на штоф со навлака за душеци и патентите во боја даваат голема ексклузивност на душекот и перфектно преспиени ноќи.

Состав:

– Џебно јадро

– Bodycare Kovafoam ХР пена 30/40

– Bodycare Kovafoam Хр пена 35/35

– Антиалергиски силиконизирани влакна

– Поликотон обвивка

– Високо квалитетна навлака Nordic Design

Висина на душек: 28 см

 

Бесплатна достава и монтажа