Душек Nature Medium Blue Ocean

Душекот Nature Medium Blue Ocean е дел од Nature колекцијата кој е составен од џебни јадра со 14 см висина, над џебните јадра има високо еластична Kovafoam ХР пена, а над пената има 2 см мемори пена.

Навлаката на душекот е изработена по специјални барања, а во својот состав  содржи 60% вискоза, 10% памук, 20% bamboo влакна и 10% кашмир.

Овој душек е наменет за луѓе кои сакаат душек со поголема еластичност и  поголема мекост.

Одличниот дизајн на душекот кој е комбинација на штоф со навлака за душеци и патентите во боја даваат голема ексклузивност на душекот и перфектно преспиени ноќи.

Состав:
– Џебно јадро
– Bodycare Kovafoam ХР пена
– Мемори пена 2 см
– Антиалергиски силиконизирани влакна
– Поликотон обвивка
– Високо квалитетна навлака

Висина на душек: 25 см

 

Бесплатна достава и монтажа