Душек Nature Special Orange

Душекот Nature Special Orange е дел од Nature колекцијата кој во својот состав содржи џебни јадра со 14 см висина, комбинација од Bodycare Kovafoam ХР пена со поголема и помала еластичност, а над ХР пената има 6 см мемори пена која создава голема удбоност и луксузно спиење на душекот.

Навлаката на душекот во својот состав содржи 60% памук во комбинација со сребрени нити.

Одличниот дизајн на душекот кој е комбинација на штоф со навлака за душеци и патентите во боја даваат голема ексклузивност на душекот и перфектно преспиени ноќи.

Состав:

– Џебно јадро

– Bodycare Kovafoam ХР пена

– Мемори пена 6 см

– Антиалергиски силиконизирани влакна

– Поликотон обвивка

– Високо квалитетна навлака

Висина на душек: 28 см

 

Бесплатна достава и монтажа