Душек ROYAL DREAM

Состав: 1. Џебно јадро – 2. Bodycare Kovafoam XP пена 30/40 – 3. Мемори пена 6 cm – 4. Bodycare Kovafoam XP пена 35/35 – 5. Антиалергиски силиконизирани влакна – 6. Поликотон обвивка – 7. Високо квалитетна Tencel навлака

90cm/200cm/24cm 120cm/200cm/24cm
17 000 ден 22 600 ден
140cm/200cm/24cm 160cm/200cm/24cm
26 500 ден 30 300 ден
180cm/200cm/24cm
33 300 ден

Бесплатна достава и монтажа