10%

Кревет Хепи (200×160)

12,220ден 10,998ден

Боја: Сонома

Материјал: 25 мм иверка

Димензии: 200см x 160см

– Кревет Хепи 200х180 = 12 220 ден

– Кревет Хепи 200х160 = 12 220 – 10% = 10 998 ден

– Кревет Хепи 200х140 = 12 220 – 10% = 10 998 ден

Бесплатна достава и монтажа