10%

Кревет Хепи (200×90)

7,750ден 6,875ден

Боја: Сонома

Материјал: 25 мм иверка

Димензии: 200 x 90 см

– Кревет Хепи 200*120 – 8830-10%=7947
– Кревет Хепи 200*140 – 11075-10%=9968

Бесплатна достава и монтажа