10%

Кујна Блок 200

18,880ден 16,992ден

Боја: Фронт Сонома, Корпус Бела и Бела со висок сјај

Материјал: 16 мм иверка

Димензии: 200 см и горни и долни елементи

Бесплатна достава и монтажа